Atarsak korkma

Atarsak korkma
Torku Konyaspor, bu sezon öne geçtiği hiçbir karşılaşmada mağlup olmadı. Yeşil-beyazlılar, bu maçlardan sadece birinde puan kaybı yaşadı. Yeşil-beyazlılar geriye düştüğü karşılaşmalardan da 9 puan çıkardı

İlk yarının ortasından itibaren çıkışa geçen Torku Konyaspor, ikinci yarının kaybetmeyen tek ekibi durumunda. Yeşil-beyazlılar, hem sıralamadaki yeri hem de oynadığı futbolla en çok konuşulan takımlardan biri olurken, istatistikleriyle de dikkat çekiyor. İkinci yarı kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, kalesinde de en az gol gören takım.

ÖNE GEÇERSE KAYBETMİYOR

Torku Konyaspor’un bu sezon dikkat çeken bir başka istatistiği de kolay kaybetmemesi. Yeşil-beyazlılar 26. hafta sonunda 13 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle 3. sırada yer alırken, kolay kolay maç kaybetmiyor. Yeşil-beyazlılar şu ana kadar oynadığı karşılaşmaların 12’sinde öne geçerken, bu maçlarda hiç mağlubiyet yaşamadı. Öne geçtiği 12 karşılaşmanın 11’inde maçı önde tamamlayan Torku Konyaspor, sadece Başakşehir maçında berabere kalarak, 2 puan kaybetti.

GERİDEYKEN 9 PUAN

Yeşil-beyazlılar, 10 karşılaşmada geriye düşerken bu maçlardan 5’ini çeviremedi. Torku Konyaspor, geriye düştüğü Osmanlıspor ve Eskişehirspor maçlarından 3 puanla ayrılırken, sezonun ilk iki maçı Akhisar ve Kayseri maçlarıyla evinde oynadığı Osmanlıspor maçından ise 1’er puan çıkarmayı başardı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.