Aykut Kocaman'dan Konyaspor taraftarına teşekkür: Çok duygulandırıcı

Aykut Kocaman'dan Konyaspor taraftarına teşekkür: Çok duygulandırıcı
Aykut Kocaman, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vefalı ve centilmen Konyaspor taraftarına teşekkür etti: Çok duygulandırıcı

Konyaspor'un evinde Başakşehir'le oynadığı maçta yeşil-beyazlı taraftarlar centilmenliğini ve vefasını yine gösterdi.

Konyasporlu taraftarlar, tarihi başarılarda imzası olan Başakşehir FK Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a maç öncesi tezahüratlarla sevgi gösterisinde bulundu. Taraftarlar ayrıca 2. yarıda oyuna girerken Ömer Ali Şahiner’i de alkışladı.

Konyasporlu futbolcular da maç öncesi Aykut Kocaman'ın yanına giderek sarıldı.

ÇOK DUYGULANDIRICI

Aykut Kocaman basın toplantısına kendisine gösterdiği sevgiye yönelik soru sonrası Konyaspor taraftarlarına teşekkür etti.

Antrenörlük kariyerinin en önemli başarılarına imza attıkları Konyaspor’a çok şey kattıklarını, bu konuda aşağıdan konuşamayacağını ifade eden Kocaman, buna karşılık Konyaspor’un da kendilerine çok şey kattığını söyledi.

Konuşurken duygulandığı gözlenen deneyimli hoca, duygularını sözlerle ifade edemeyen bir isim olduğunu ifade ederek, “Çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandırıcı” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum