Ayşe Hatun Önal memleketinde konser verdi

Ayşe Hatun Önal memleketinde konser verdi
"Güm Güm" şarkısı ile dünya müzik listelerindeki bir Türk sanatçı olan Ayşe Hatun Önal, memleketi Adana'da konser düzenledi.

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 4. yaş günü etkinliğinde hemşerileriyle buluşan Ayşe Hatun Önal, en popüler şarkılarıyla sevenlerine mini bir konser verdi.

HAYRANLARI AKIN ETTİ

Son dönemlerde "Çak Bir Selam" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ve "Güm Güm" adlı şarkısıyla da bu çıkışını taçlandıran Ayşe Hatun Önal’ı dinlemek ve onu yakından görmek isteyen hayranları, Adana Optimum’a adeta akın etti.

Kaptan şapkasıyla konser veren Önal, "Çak bir selam" adlı şarkısını seslendirirken başındaki şapkayı izleyenlerin üzerine attı. Eli tez bir hayran, şapkanın yeni sahibi oldu.

AKRABALARIYLA HASRET GİDERDİ

Konserin ardından imza gününde hemşerileriyle bir araya geldi. Kendisini öpmek, tokalaşmak, sarılmak ya da sohbet etmek isteyen hiç kimseyi kırmayan Ayşe Hatun Önal, sık sık ülke özleminden laf etti.

Ayşe Hatun Önal, çok sayıda akrabasının ve mektep arkadaşının kendisini izlemeye geldiğini görünce, bulunduğu platformdan aşağıya inerek yanlarına gidip özlem giderdi.

"BABAMLAR 18 KARDEŞ"

Konser sonrası, ana ve baba tarafının çok kalabalık olduğunu söyleyen Önal, baba tarafının 18 kardeş olduğunu söyledi:

"KUZENLERİMİN SAYISINI BİLMİYORUM"

"İş yoğunluğu nedeniyle onları göremiyordum... Biz 4 kardeşiz, babam ve ana tarafım çok kalabalık. Babam 18 kardeş ve bu yüzden kuzenlerimin sayısını ben bile bilmiyorum."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.