Bakan Güllüce’den Eski Bakanlara Ve Bürokratlara Vefa Örneği

Bakan Güllüce’den Eski Bakanlara Ve Bürokratlara Vefa Örneği
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezareti’nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na kadar geçen süreçte görev yapan eski bakanlar ile müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.Bak...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Nafia Nezareti’nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na kadar geçen süreçte görev yapan eski bakanlar ile müsteşarları yemekli toplantıda bir araya getirecek.

Bakan İdris Güllüce’nin daveti ile yapılacak olan yemekli toplantı sayesinde Nafia Nazırlığı, Nafia Vekaleti, Mübadele, İmar ve İskan Bakanlığı, Bayındırlık Bakanlığı, İmar ve İskan Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda görev yapan ve hayatta olan bakanlar, bakan yardımcıları ve müsteşarlar bir araya gelecek. Ayrıca Çevreden Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Müsteşarlığı görevinde bulunan ve hayatta olan bakanlar ve müsteşarlar da toplantıya davet edilecek.

Bakan Güllüce’nin ev sahipliğinde Ankara Rixos Grand Otel’de 11 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek olan yemekli toplantı için bakan ve müsteşarlara davetiyeler gönderilmeye başlandı. Eski bakan ve müsteşarlar, böylesine anlamlı bir buluşma için aldıkları davetiyelerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın geçmişi 1848 yılında Nafia Nezareti’nin kurulmasına kadar uzanıyor. Bakanlık, bu süre içerisinde çok sayıda yeni bakanlık çıkarmış ve bu bakanlıklardan birçoğu tarihsel süreçte kapanmış, birleşmiş veya görevleri itibariyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na kadar uzanmış bulunuyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.