BAL’da çalışmalar sona eriyor

BAL’da çalışmalar sona eriyor
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz Akşehirspor, Ereğlispor ve Sarayönü Belediyespor, ligin 3. hafta karşılaşmaları için geri sayıma geçti.

Hafta başından bu yana sıkı bir çalışma evresinden geçen temsilcilerimiz, bu hafta rakipleri karşısında galip gelmek istiyor.

SARAYÖNÜ YARIN YOLCU

Ligin 3.hafta karşılaşmasında Mersin temsilcisi Anamur Belediyespor’a konuk olacak Sarayönü Belediyepor, karşılaşma için yarın sabah saatlerinde karayolu ile Mersin’e hareket edecek. Yeşil-siyahlılar akşamüstü burada yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

AKŞEHİR, GÖLHİSAR’I BEKİYOR

Bu sezon istediği ivmeyi bir türlü kazanamayan Akşehirspor, ligin 3. haftasında kendi evinde oynayacağı Gölhisarspor maçını kendisine rota olarak belirledi. Kırmızı-beyazlılar mutlak kazanmak için sahaya çıkacağı karşılaşma için de sıkı bir çalışma sürecinden geçti. Akşehirspor, yarın tesislerinde yapacağı ter antrenmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

EREĞLİSPOR SİFTAH PEŞİNDE

1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e dönen Ereğlispor, sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlılar 3. hafta karşılaşmasında Mut İdmanyurdu Belediyespor’u konuk edecek. Ereğlispor zorlu mücadelenin hazırlıklarını yine yarın Ereğli Atatürk Şehir Stadyumu’nda yapacağı ter antrenmanı ile noktalayacak.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.