'Başarmaya Hazırım' projesi devam ediyor

'Başarmaya Hazırım' projesi devam ediyor
 Muhabir
Konya Valiliği kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen "Başarmaya Hazırım" projesi devam ediyor.

Konya Valiliği kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen "Başarmaya Hazırım" projesi ile Konya’da ilkokul 3. sınıfta öğrenim gören tüm öğrenciler hem aileleri ile birlikte ortak okuma hafızası oluşturuyor hem de değerlerini öğreniyorlar.

4.jpgProje kapsamında öğrenciler, okudukları "Başarmaya Hazırım Hikâye Kitabı"ndan öğrendikleri değerleri aileleriyle sohbet ederek paylaştılar. Daha sonra aileleriyle birlikte kitapçı ve kütüphaneleri ziyaret eden öğrenciler, ilgileri doğrultusunda okuyacakları kitapları belirleyerek evlerinde kütüphane oluşturma kültürünü öğrendiler. Devam eden proje kapsamında her gün 15 dakika süreyle aileleri ile birlikte kitap okuyarak ortak okuma hafızası oluşturuyorlar. Öğrenciler kendilerine verilen "Hikâye Kurgu Özel Defteri" ne hikâyelerini yazarak kurgulama becerisi kazanıyorlar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.