Başkan Altay: Amacımız istişarelerle hizmet kalitemizin yükseltilmesi

Başkan Altay: Amacımız istişarelerle hizmet kalitemizin yükseltilmesi
 Editör
Cuma Buluşmaları kapsamında Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, "Amacımız hemşehrilerimizle istişareler yaparak hizmet kalitemizin yükseltilmesidir" dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları geleneğini Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde sürdürdü.

baskan-altay-cuma-bulusmasi-2.jpg

baskan-altay-cuma-bulusmasi-4-001.jpg

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek ve Tornacılar Kaynakçılar ve Oto Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emin Baranok ile birlikte Cuma namazı sonrası bölge esnafı ve vatandaşlarla buluşan Başkan Altay, “Cuma Buluşmalarımızla amacımız hemşehrilerimizle istişareler yaparak hizmet kalitemizin yükseltilmesidir. Bugün de Selçuklu Motorlu Vasıtalar Sanayi Camii’nde vatandaşlarımızla hasbihal ederek hem mübarek cumalarını hem de Ramazan aylarını tebrik ettik. Bu mübarek ayda Rabbim Gazze ve Doğu Türkistan’daki kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki mağdur insanların sıkıntılarını bir an önce gidersin diye dua ediyoruz” ifadelerini kullandı.

baskan-altay-cuma-bulusmasi-1.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.