Başkan Altay: Şehir yönetiminde önemli bir rol üstleniyorlar

Başkan Altay: Şehir yönetiminde önemli bir rol üstleniyorlar
 Editör
19 Ekim ‘Muhtarlar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, muhtarlarımız deneyim ve çalışma azmiyle katkı sağlıyor, şehir yönetiminde önemli bir rol üstleniyorlar.

Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Ali Eken, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Taşdemir, Konya Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Celalettin Doğan ve muhtarlarla görüşen Başkan Altay, 31 ilçede bulunan 1.154 mahalle muhtarıyla bir Konya’nın yarınları için çalıştıklarını ifade etti.

DENEYİM VE ÇALIŞMA AZMİYLE KATKI SAĞLIYORLAR

“Konya Modeli Belediyecilik vizyonumuzla şehrimizi çok daha güçlü ve müreffeh yarınlara taşırken, muhtarlarımız da sahip oldukları deneyim ve çalışma azmi ile bizlere her zaman katkı sağlamaktadır. Muhtarlarımızı şehrimiz için gösterdikleri çaba dolayısıyla tebrik ediyorum. Büyük bir özveri ile çalışan tüm muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyor, vazifelerinde kolaylıklar diliyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

Muhtar derneklerinin başkanları da kendilerine her zaman destek olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.