Başkan Altay, Yunanistan'daki Türklerle bir araya geldi

Başkan Altay, Yunanistan'daki Türklerle bir araya geldi
 Editör
Başkan Altay, Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe şehirlerini ziyaret ederek İskeçe Çınar Camii’nde Cuma namazında soydaşlarımızla buluştu.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunanistan’da soydaşlarımızla buluştu.

TDBB olarak Türk dünyasının farklı bölgelerindeki soydaşlarla bir araya gelmenin ve onların yanında olmanın önemine vurgu yapan Başkan Altay, Türk dünyasının birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına böylesi etkileşimlerin çok kıymetli olduğunu ifade etti.

tdbb-baskan-altay-3.jpg

tdbb-baskan-altay-6.jpg

Başkan Altay, yapılan görüşmelerin mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Yunanistan’da yaşayan soydaşlarımızla bir araya gelmek büyük bir mutluluk. Ziyaretlerimiz kapsamında Gümülcine Başkonsolosumuz Aykut Ünal, Yunanistan DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek ve İskeçe Türk Birliği’ne yaptığımız ziyaretler çok güzel bir atmosferde gerçekleşti. Daha sonra İskeçe Çınar Camii’nde soydaşlarımızla Cuma namazında bir araya geldik. Bizleri en iyi şekilde karşılayan ve ağırlayan kardeşlerimize misafirperverlikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

tdbb-baskan-altay-10.jpg

tdbb-baskan-altay-9.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.