Başkan Altay’dan ‘aday mısınız?’ sorusuna politik yanıt

Başkan Altay’dan ‘aday mısınız?’ sorusuna politik yanıt
 Editör
​​​​​​​Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başkanlığa yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili politik bir cevap vererek Hasan Angı'ya işaret etti

Pusula Gazetesi’ni ziyaretinde kendisine sorulan tüm sorulara samimiyetle cevap veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimiyle ilgili ‘Aday mısınız?’ sorusunu da cevapsız bırakmadı.

31 Mart tarihinde yapılacak olan ve vatandaşın bulunduğu mahaldeki belediye başkanları ve muhtarlar başta olmak üzere yerel idarecileri belirleyeceği seçimde aday olup olmayacağı sorulan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, politik bir açıklama yaparak topu AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya attı.

İL BAŞKANIMIZ HASAN ANGI GEREKENİ SÖYLEDİ

“Konya’da aslında mevcut belediye başkanlarının yeni dönemdeki adaylığıyla ilgili en net konuşmayı İl Başkanımız Hasan Angı yaptı” diyen Başkan Altay, “Bu kadar açık ve net bir şekilde bu konuyu dillendiren bir il başkanı daha öyle tahmin ediyorum ki yoktur. İçimizdeki en tecrübeli isim Hasan Başkan’dır. O bunu dillendiriyorsa başka söze gerek yok demektir. Burada birlik beraberlik algısı var. Bir düzen, intizam oluştu. Her şey yüzde 100 doğru mu, illa ki eksikler var. Ama olabileceğin en iyisi için gayret içerisindeyiz. Siyasi arenada diğer şehirlere bakıldığında ve geçmişe bakınca da olabileceğin en iyisi gibi görünüyor. Olmazsa da bu konuya çok takılmayız. Zaten hayatımıza belediye başkanı olarak başlamadık, belediye başkanı olarak da bitirmeyeceğimizi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.