BAŞKAN KALE, YATIRIMLARI İNCELEDİ

BAŞKAN KALE, YATIRIMLARI İNCELEDİ
Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, Karatepe, Üzerliktepe, Gölyazı, Taşpınar, Günyüzü ve Yapalı mahallelerini ziyaret etti.

Mahallelerdeki yatırımları belediye meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Kale, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek birlikte sohbet etti.
Mahallelerde kilitli parke taş ve yol kumlama çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Karatepe, Üzerliktepe, Gölyazı, Taşpınar, Günyüzü ve Yapalı mahallelerimizde yatırımlarımızı belediye meclis üyelerimizle birlikte inceledik. Gölyazı Mahallemize kazandırmış olduğumuz Sentetik Çim Sahamızda incelemelerde bulunduk. Genç kardeşlerimize sözümüz vardı ve o sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
1 Kasım’ın Yeni Türkiye hedefi için çok önemli ve dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Kale, “Halkımızın doğrudan yana karar vereceğine inanıyorum. Türkiye’mizin ve Konya’mızın medarı iftiharı Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamıza yakışır bir netice almamız ve sahip çıkmamız gerekiyor” diye konuştu. .
Yaklaşık 50 yıldır yayla yollarında çalışma olmadığını söyleyen mahalle sakinleri, “Hizmeti bu sene başkanımız sayesinde görüyoruz. Yaklaşık 50 yıldır yaylalarımıza greyder dahi girmedi. Kendi imkanlarımızla mahalle yollarımızı açıyorduk. Şu anda yaylalarımızda sıkı bir çalışma var. Başkanımız Mehmet Kale’den Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.
Başkan Kale, mahalle gezilerinde çocuklara hediyeler dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.