Başkan Kocaman’la birlikte

Başkan Kocaman’la birlikte
Dünkü antrenmanı Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da takip etti

Dünkü antrenmanı Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan da takip etti. Çalışmayı yakından takip eden Ahmet Şan, antrenman sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman ile bir süre sohbet etti. Takımın son durumu ile ilgili bilgiler alan Başkan Şan, Gaziantepspor maçı öncesi de takımın eksikliklerini Kocaman’la değerlendirdi. Atiker Konyaspor, 17 Nisan Pazartesi günü saat 16.00’da yapacağı antrenmanla Gaziantepspor ile oynayacağı 28. hafta maçının hazırlıklarına yeniden başlayacak.

REFERANDUM İZNİ

Referandum nedeniyle lige verilen arada Gaziantepspor ile oynayacağı 28. hafta maçının hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor, dün sabah saatlerinde yapılan çalışmanın ardından bir günlük izne çıktı. Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana tedavilerine devam edilen Halil İbrahim Sönmez, Dimitar Rangelov, Alban Meha ve Emre Can Atila katılmazken, Barry Douglas takımdan ayrı çalıştı. Salonda yapılan CORE ısınma ve denge-ağırlık hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti. Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra gruplara ayrılarak çift kale maç ve çıkış koşuları yaptı. Antrenman koşu ile sona erdi. Yapılan antrenman sonrasında futbolculara 1 gün izin verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum