Başkan Oprukçu’nun ailesi adına yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi açıldı

Başkan Oprukçu’nun ailesi adına yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezi açıldı
Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,nun kardeşleriyle birlikte anne ve babası adına yaptırdığı Durdane-Hulusi Oprukçu Aile Sağlığı Merkezi ve 01 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu,nun kardeşleriyle birlikte anne ve babası adına yaptırdığı Durdane-Hulusi Oprukçu Aile Sağlığı Merkezi ve 01 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun kardeşleriyle birlikte anne ve babası adına Fatih Mahallesinde yaptırdığı aile sağlığı merkezi tamamlandı. 5 mahalleye ve yaklaşık 20 bin vatandaşa hizmet verecek, Ereğli'nin en büyük Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Aile Sağlık Hizmetleri İstasyonu olan 09 No'lu Durdane-Hulusi Oprukçu Aile Sağlığı Merkezi ve 01 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılışı gerçekleştirildi.

iha-20231214aw098584-3.jpg

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, sağlık yatırımlarından Konya Modelinin en iyi uygulandığı yerin Ereğli olduğunu hatırlatarak, "Gerçekten bu her gün açtığımız bir eserle bunu teyit ediyoruz. Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu Bey'in sağlığa olan desteği sınırsız ve bu sınırsız desteğini bugün taçlandırdı. Ailesi adına ve kendi rahmetli anne babasının ismi verilen bu güzel, güzide tesisi geçmişimizle geleceğimizi köprü kuran bir mimarisiyle, 5 yıldızlı bir şekilde açma şerefine nail oluyoruz. Kendisine, ailesine çok teşekkür ediyorum, saygılarımı iletiyorum ve anne babasına mekanları cennet olsun diyorum" dedi.

EREĞLİ'YE ÇOK BORÇLUYUZ

Başkan Oprukçu, açılışın Ereğli'ye hayırlı olmasını temenni ederek, "Takriben anamız öleli 25, babamız öleli 20 yıl oldu. Anamızın, babamızın bıraktıklarını paylaşmaya bile kıyamadık. 8 kardeşiz hep birlikte kazanır, birlikte harcarız. Tabi benim belediye başkanlığımı, benim siyasi mücadelemi de finanse etmekten geri kalmazlar. Allah onlardan razı olsun. Ereğli'ye çok borçluyuz yani bir taraftan borcumuzu ödeme derdindeyiz bir taraftan da duaya hiç hayır demedik. Bir fazla hizmet edelim gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

iha-20231214aw098584-1.jpg

Başkan Oprukçu, "Söylenecek söz şu, biz varlığımızı Türk varlığına armağan ettik. İnşallah riyasız olarak yaşamaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim, neylerse güzel eyler. Ondan gelen her şeye de milyarlarca kez eyvallah, başımızın üstünde yeri var, biz razıyız. Bu manada yol arkadaşlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Burada benim cebimden çıkan 25 kuruş para yok, değerli hemşerilerim. Kardeşlerimin, anamın, babamın bıraktıklarından kazandıklarıyla yapılan bir eser. Belediyemizden de ben 5 tane ağaç demiştim zannedersem 6-7 tane var. Belediyemiz bütün Sağlık Ocakları'nın çevre düzenlemesini yaptı. 5-6 tane işte fidan 1 kilo da çim tohumu belediyemizden nasip oldu. Onu da Ereğlimiz, belediyemiz, çalışanlarımız, arkadaşlarımız haklarını helal etsin. Yüzde 100 helal parayla yapılmış, alın teriyle yapılmış bir eser Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun, ne mutlu Türk'üm diyene" şeklinde konuştu.

Açılışa katılan Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan da, Aile Sağlığı Merkezi'nin ve 112 Sağlık Merkezi'nin Ereğliye, Konya'ya ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat ise, sağlık yatırımlarında emeği olan başta Hüseyin Oprukçu ve ailesine teşekkür ederek, açılışı yapılan sağlık merkezinin hayırlı olmasını temenni etti.

Konuşmaların ardından Durdane-Hulusi Oprukçu Aile Sağlığı Merkezi ve 01 No'lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'nun açılışı dualarla yapıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.