Başkan Tutal, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

Başkan Tutal, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
 Editör
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında bir araya geldi.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Koruyucu Aileler ile birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında bir araya geldi.

İftar Yemeğine Kaymakam Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Seydişehir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammet Kiremitçi, İlçe Müftüsü Adem Bebek ve koruyucu aileler katıldı.

baskan-tutal-koruyucu-ailelerle-iftarda-1.jpg

Millet Bahçesinde koruyucu ailelerle birlik, beraberlik ve kardeşlik iftarında bir araya gelen Başkan Tutal, ailelere teşekkür etti.

Medeniyetimizin özünde hem de inancımızın temelinde aile kavramı çok önemli bir anlam taşımakta olduğunu ifade eden Başkan Tutal, '' Böylesi bir önemli görevi üstlendiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza her bir şeyi verebiliriz ama sevgi emek ister, gönüllülük ister, şefkat ister. Sizlerin verdiği sevgi ve ilgiyle çocuklarımız yarınlara yetişiyor” diye konuştu.

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yanında olan yuvalarını ve kucaklarını açan ailelerimize teşekkür ediyorum. Bizleri böyle bir günde buluşturan ve her zaman yanımızda olan Seydişehir’de yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza şükranlarını sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Cevdet Bakkal ;” koruyucu ailelik emek ister, fedakarlık ister. Sizler bunu başararak çocuklarımızın yanındasınız Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “dedi.

Konuşmaların akabinde Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.