Başkentteki kadın cinayeti

Başkentteki kadın cinayeti
Kızılay'da bir polis memurunun eski kız arkadaşını tabancayla öldürmesi, kadın sivil toplum örgütlerince protesto edildi- Gruba laf attığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte bir polis memurunun tartıştığı eski kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürmesi, bazı kadın sivil toplum örgütlerince protesto edildi.

Yüksel Caddesi'nde toplanan kadın sivil toplum örgütlerinden oluşan bir grup, ellerinde pankartlarla cinayetin işlendiği Konur Sokak'a yürüdü.

Kadın cinayetlerine karşı dayanışma açıklamasının ardından grup, cinayetin gerçekleştiği yere karanfil bıraktı ve oturma eylemi yaptı. Sokağın duvarlarına pankart asan grup daha sonra slogan atarak Yüksel Caddesi'ne yürüdü.

Bu sırada dışarıdan kendilerine laf attığı öne sürülen şahısları yakalayıp linç etmek isteyen gruba polis müdahale etti. Gruba laf attığı iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.