Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Türk Telekom Yardımcı Antrenörü Pınar: "Ligde kalmak için çok ekstra galibiyetler almamız lazım"- İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Erdoğan: "Ligde tutunmak için böyle harika mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum"


ANKARA (AA) - Türk Telekom Yardımcı Antrenörü Sedat Pınar, kendilerini zor bir sürecin beklediğini söyledi.

Türk Telekom Başantrenörü Hakan Demir, Spor Toto Basketbol Ligi'nde 111-100 yenildikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılmadı. Yardımcı antrenör Sedat Pınar ise değişik bir maç olduğunu belirterek, "İlk yarıyı ve ikinci yarıyı değerlendirirsek gece-gündüz gibi farklıydı" dedi.

Rakiplerinin akıllı oyunları karşısında telaşlı bir oyun sergilediklerini vurgulayan Pınar, "Savunmada çok yumuşaktık. Bitime 10 hafta kaldı ve işimiz artık çok zor. Sıralamada sondayız ve ligde kalmak için çok ekstra galibiyetler almamız lazım" ifadelerini kullandı.


- İstanbul Büyükşehir Belediyespor cephesi


İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ise oyuncularını tebrik etti.

Türk Telekom'un hücum gücü olarak ligin ilk 4-5 takımından biri olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şunları söyledi:

"Son haftalarda ortaya koyduğumuz kimliği devam ettirmemiz gerekiyordu. Ligde tutunmak için böyle harika mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu oyuncularla ligde kalmayı başarırsak büyük bir iş yapmış olacağız. Bu takım saygıyı hak eden bir takım ve ligde kalarak ligin önemli aktörlerden biri olmak istiyor. Hafta hafta düşünerek ligde kalmak istiyoruz. Sanırım savunma anlamında bir adım öndeydik. Her iki takım da kazanma arzusunu hücumla ortaya koydu."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.