BAYRAM SÜRPRİZİ

BAYRAM SÜRPRİZİ
Atiker Konyaspor adını sır gibi sakladığı bir orta saha oyuncusu ile anlaşmak üzere. Kulüp yetkilileri isim hakkında ser verip sır vermezken, transfer kulislerinde iki isim öne çıktı. Yeşil-beyazlılar transfer bir an önce bitirilerek, taraftarlara bayram

Transfer çalışmalarına hız veren Atiker Konyaspor, görüştüğü orta saha oyuncusunu bir an önce açıklamak istiyor. Sezona güçlü bir kadroyla girebilmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile transfer dosyasını kabarık hazırladı. Anadolu Kartal’ı bol alternatifli transfer listesinde oyuncularla yakın temas halinde. Yeşil-beyazlılar, önceliği orta sahaya verirken, futbol komitesi bu transferi bir an önce bitirmek istiyor.

SIR GİBİ SAKLANIYOR

Transfer dönemini hareketli geçiren Atiker Konyaspor’da görüşülen birçok futbolcunun isimleri sır gibi saklanıyor. Yeşil-beyazlı ekip birçok yabancı futbolcuyla temasa geçerken, isimleri saklayarak, başka kulüplerin fiyat artırmasını istemiyor. Transfer komitesi, bayram öncesi bu takviyeyi bitirerek, taraftarlarına sürpriz yapmak istiyor.

BOURABİA VE BATTOCCHİO İDDİASI

Orta saha mevkii için Konyaspor’a Mehdi Bourabia ile Cristian Battocchio isimleri sıkça dile getiriliyor. Bulgaristan liginde Levski Sofia takımında forma giyen Faslı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia’nın 2018'e kadar kulübü ile sözleşmesi bulunuyor. Levski takımına Konyaspor'un teklifini ilettiği Bulgar basınında yer aldı. 25 yaşındaki Mehdi Bourabia Fas ve Fransa vatandaşı. Başarılı oyuncunun adı bu transfer döneminde Türkiye’de Başakşehir ile de anıldı. Transfer için Konyaspor yönetiminin yoğun bir uğraş halinde olduğu belirtildi. Öte yandan Cristian Battocchio adı ise Konyaspor ile anılıyor. Konyaspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay'ın listesinde bulunan Battocciho'nun Konyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum