Beraberlik kokuyor

Beraberlik kokuyor
Torku Konyaspor, Rizespor’a 9. kez konuk oluyor. İki takım arasında oynanan 16 karşılaşmanın ağırlığı beraberlikle sonuçlanırken, yeşil-beyazlıların deplasmanda galibiyeti yok

Ligin açılış maçlarından biri Rize’de oynanacak. Torku Konyaspor, Rizespor karşısında puan mücadelesine çıkacak. Eskişehirspor galibiyetiyle moral bulan Torku Konyaspor, son haftaların formda takımı Çaykur Rizespor deplasmanından puan ya da puanlarla çıkmak için mücadele verecek.

17. KARŞILAŞMA

İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig’de 16 karşılaşma oynanırken, maçların ağırlığı beraberlikle sonuçlandı. Bugüne kadar iki takım arasındaki 8 karşılaşma berabere tamamlanırken, yeşil-beyazlılar rakibini 5 kez mağlup etti. Temsilcimiz Çaykur Rizespor ağlarına 20 gol bırakırken, 18 golü de kalesinde gördü.

GALİBİYETİ YOK

Torku Konyaspor, rakibine 8 kez konuk olurken, bugüne kadar deplasmandan 3 puanla çıkamadı. Sahadan 5 kez beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar, 3 kez de rakibine boyun eğdi. Rize’de bugüne kadar 7 gol kaydedebilen Torku Konyaspor, kalesinde de 12 gol gördü. Karşılaşma, Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynanacak ve 19.00’da başlayacak.
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.