Beyşehir EXPO 2016 fuarında tanıtılıyor

Beyşehir EXPO 2016 fuarında tanıtılıyor
Beyşehir İlçe Belediyesi, Antalya’daki EXPO 2016 fuarında ilçelerini tanıtıyorlar

KONYA (AA) - Beyşehir Belediyesi, Antalya’daki EXPO 2016 fuarında ilçeyi tanıtıyor.

Fuarının iç mekan bahçeleri bölümündeki kapalı mekanda Beyşehir Belediyesi’nin de stantı yer alıyor. Belediyenin standını yerli ve yabancı çok sayıda ziyarerçi gezerken ilçe hakkında bilgi alıyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı yazılı açıklamada, yerli misafirlerinin yanısıra Avrupa, Rusya, ABD, İskandinav ülkeleri, Arap dünyası ve Japonya gibi uzak doğu ülkelerinden ziyaretçilerin stantlarını gezdiklerini söyledi.

Ziyaretçilerin ilçelerini "Yeryüzündeki cennet" olarak nitelendirdikleri ifade eden Özaltun şunları kaydetti:

"Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizi her yönüyle tanıtmaya devam ediyoruz. Antalya’daki EXPO’da oluşturduğumuz standımıza gelen ziyaretçiler, ilk etapta ilçemizi gezmeye geleceklerini ifade ediyorlar. Ayrıca standımızda Beyşehir’in tarihi simgesi, yaklaşık 720 yıllık ahşap Eşrefoğlu Camisinin bir minyatürü var. Stand görevlileri tarafından doküman ve broşürler de misafirlere takdim ediliyor.
Beyşehir’den görüntülerin de izlenebildiği dev ekrandan ve fotoğraf sergisinden ilçe hakkında fikir ve bilgi sahibi olunuyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.