Beyşehir'den Gazze'ye destek

Beyşehir'den Gazze'ye destek
Konya'nın Beyşehir ilçesinde İHH Beyşehir hanım gönüllüleri tarafından hayır çarşısı etkinliği düzenlendi. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da destek verdi .Konya'nın Beyşehir ilçesinde İHH Beyşehir hanım gönüllüleri tarafından hayır çarşısı yapıldı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde İHH Beyşehir hanım gönüllüleri tarafından hayır çarşısı etkinliği düzenlendi.

aa-20231024-32503302-32503301-beysehirde-gazzeye-yardim-etkinligi.jpg

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği, Atatürk Anıtı Meydanı'nda açılan ve üç gün sürecek olan kermesten elde edilecek gelirin Gazze ve Filistin halkı için kullanılacağı belirtildi.

İHH Beyşehir Temsilcisi Lokman Öksüz, ilçe merkezinde açılan hayır çarşısına ilginin yüksek olduğunu belirterek, "Filistinli kardeşlerimizin yararına düzenlenen etkinliğe destek veren sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkür ediyoruz. İsrail tarafından abluka altına alınan ve sürekli bombalı saldırılara maruz kalan masum sivil halk zor durumda. Filistin ve Gazze halkının yaralarını sarabilmek, onlara maddi ve manevi olarak destek olmak amacıyla bu hayır çarşısı etkinliğini düzenledik." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.