Beyşehirli tekvandocular avrupa yolunda

Beyşehirli tekvandocular avrupa yolunda
Konya Beyşehirli üç milli tekvandocu, önümüzdeki günlerde İsviçre’de yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda ter dökecek.

Beyşehir Belediyesi Tekvando Spor Okulu’nun üç milli sporcusu olan Yunus ve Talha Sarı kardeşler ile Zeliha Ağrıs, 18-21 Mayıs tarihleri arasında İsviçre'nin Montreux kentinde yapılacak olan Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda ay yıldızlı formayı bir kez daha giyecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in tekvando branşında çok üst noktalara geldiğini belirterek ilçenin bağrından çıkan sporcularla gurur duyduklarını belirtti. Özaltun, “Beyşehirli mili sporcularımızı Avrupa Tekvando Şampiyonası’na katılma başarısını gösterdiği için tebrik ediyorum. Şampiyonada Beyşehir olarak gözlerimiz üzerlerinde olacak. İnşallah ülkemize, Konya'mıza ve ilçemize yeni başarılar getirecekler. Yine onların başarısıyla övüneceğimiz günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
Beyşehir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü Nafiz Çakır, yaptığı açıklamada, Beyşehirli mili tekvandocular Yunus ve Talha Sarı kardeşler ile Zeliha Ağrıs'ın bu yıl da ülkeyi Avrupa şampiyonasında temsil etme hakkını kazandığını söyledi.
Milli tekvandocu Yunus Sarı ise, milli kamp çalışma arasında memleketi Beyşehir'e geldiğini vurgulayarak, "Çalışmalarımı Beyşehir'de sürdürüyorum. Beyşehirli mili sporcular olarak Avrupa şampiyonasına katılacağım. Kardeşim Muhammet ile Zeliha Ağrıs ve diğer sporcu arkadaşlarımız çok iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi Türkiye'ye madalya kazandırmak en büyük hedefimiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.