Birileri bu mahalleye polis giremez mi demişti? Konya polisinden şok operasyon!

Birileri bu mahalleye polis giremez mi demişti? Konya polisinden şok operasyon!
 Editör
Kısa bir süre önce ünlü bir fenomenin sokaklarında gezdiği Karatay ilçesine bağlı Yenimahalle’de yaşayan bir kısım vatandaş, polisin bu mahalleye giremeyeceğini iddia etmişti. Bakın ne oldu!

Başta gençlerin başına bela olan uyuşturucu maddeler olmak üzere her türlü suç unsuruna ve suçluya karşı adeta savaş açan Konya İl Emniyet Müdürlüğü, tüm birimleriyle Konya’da asayişin ve güvenliğin temini için çalışmaya devam ediyor.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa bir süre önce bir sosyal medya fenomeninin cadde ve sokaklarında gezdiği, gezerken de bazı vatandaşlarla röportaj yaptığı Yenimahelle’de şok bir operasyon yaptı. Yapılan operasyon, sosyal medya fenomeninin yaptığı röportajda ‘Polis bu mahalleye giremez’ diyen şahsın sözlerini hatırlattı.

ekran-alintisi9.jpg

Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Karatay ilçesinde bir mahallede uyuşturucu ticaretinin yapıldığının belirlenmesi üzerine operasyon düzenlendi. 41 ekip, 2 çevik kuvvet timi, 3 özel harekat timi, 2 narkotik dedektör köpeği, 2 dron ve 180 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, mahallenin giriş ve çıkışları kapatıldı.

ekran-alintisi0.jpg

Belirlenen adreslere özel harekat ekipleri eşliğinde eş zamanlı baskın yapılırken, mahalledeki metruk binalar ve boş araziler narkotik köpekleri eşliğinde arandı.

Aramalarda 190 uyuşturucu hap, 166 gram eroin, bir kök kenevir bitkisi, 25 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, bir hassas terazi ile 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

Operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

ekran-alintisi7.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.