“BİRLİK”TE TÜRK MİLLİ EĞİTİMİ KONUŞULACAK

“BİRLİK”TE TÜRK MİLLİ EĞİTİMİ KONUŞULACAK
Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin düzenlediği konferansa katılacak Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi, eğitim sisteminin dünü ve bugününü anlatacak.

Birlik Vakfı Konya Şubesi, Türk Milli Eğitim sistemini masaya yatırıyor. Vakıf, “Her Cumartesi Birlikteyiz” programları kapsamında bu hafta düzenleyeceği konferansta Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi’yi konuk edecek.

 

Birlik Vakfı Konya Şubesi’nin düzenlediği “Türk Milli Eğitim Sisteminin Dünü, Bugünü” konulu konferans, 7 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 15:00’te yapılacak. Vakfın Ferhuniye Mh. Sultanmesut Sk No:21 adresindeki (Şehir Meydanı Konya evleri) binasında gerçekleştirilecek konferansa konuşmacı olarak katılacak olan Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selvi, eğitim sisteminde bugüne kadar uygulanan sistemler, bugün gelinen nokta ve eğitim sistemine getirilen yenilikleri anlatacak.

Eğitime yönelik çalışmalarının çeşitli programlarla devam edeceğini dile getiren Birlik Vakfı Konya Şube Başkanı Orhan Gündüz, konferansa bütün Konyalıların davetli olduğunu söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum