"Bizim Okulumuz"un ziyaretleri başladı

"Bizim Okulumuz"un ziyaretleri başladı
 Editör
Konya'da "Bizim Okulumuz" projesinin uygulama takvimi doğrultusunda okulların bilgileri güncellendi ve özel büro ekiplerince okul ziyaretlerii başladı.

Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bizim Okulumuz" projesinin uygulama takvimi doğrultusunda okulların bilgileri güncellendi ve özel büro ekiplerince okul ziyaretlerine başlandı.

İlçe millî eğitim müdürlüklerindeki projeden sorumlu şube müdürleri ve özel bürolarda görevli öğretmenler tarafından 15 Kasım 2023'te başlayan okul ziyaretleri ve hedef tanımlama süreçleri 30 Aralık 2023'te sona erecek.

04-2.jpg

Proje kapsamında okullardaki fiziksel iyileştirmelerle beraber öğrencilerin akademik olarak gelişimini sağlamak için uygulamalar yapılmakta; sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve gönüllülük faaliyetleriyle yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler sosyal anlamda destekleniyor. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi ve Bizim Okulumuz projesi kapsamında hazırlanan "Şehrimiz İmzamız" projesindeki kriterlere ilave edilen hedeflerle okulların oyun alanları geliştiriliyor.

01-4.jpg

"Bizim Okulumuz" projesi çerçevesinde belirlenen gelişim alanları ve ölçütler doğrultusunda hazırlanan https://konya.meb.gov.tr/omgep/ web sistemi, okulların genel bilgi girişlerini yapabildikleri, mevcut durumlarını aktarabildikleri ve güncel haberlerini yayımlayabildikleri bir sistem. Sistemde okulların altı gelişim alanında verilen hedeflere ulaşma aşamaları da takip edilebiliyor. Okullar tarafından girilen bilgiler raporlar bölümünde aynı anda tek sayfada görüntülenebiliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.