Bozkır'da hastane modern cihazlara kavuşuyor

Bozkır'da hastane modern cihazlara kavuşuyor
Bir hayırseverin katkısıyla Bozkır Devlet Hastanesine endoskopi cihazı kazandırıldı

KONYA (AA) - Bozkır ve çevre ilçelere hizmet veren Bozkır Devlet Hastanesi, Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve hayırseverlerin desteğiyle modern tıbbi cihazlara kavuşuyor.

İlçeye bağlı Sorkun Mahallesi'nde yaşayan Kadir Palas, hastaneye endoskopi cihazı bağışında bulundu.

Bozkır Devlet Hastanesi Başhekimi Numan Varol, hayırseverlerin de katkılarıyla hastaneye modern cihazların kazandırıldığını söyledi.

Halkın destekleriyle daha hizmet vereceklerini dile getiren Varol, "Endoskopi bölümünü yeniden düzenledik. Endoskopi cihazını hastaneye kazandıran Kadir Palas'a kurumumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz da Bozkır Devlet Hastanesine ciddi yatırım yapıldığını ifade etti.

Halkın da hastanesine sahip çıktığını vurgulayan Darılmaz, "Taşın altına elini koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen Bozkırlılar, hastanenin eksiklerinin tamamlanması noktasında devletinin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Hayırseverimizi canı gönülden kutluyorum. Biz de gereken her türlü desteği hastanemize vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.