Bu ayıp kimin?

Bu ayıp kimin?
İlk kez Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazanan Atiker Konyaspor, sahaya forma reklamı olmaksızın çıktı. Temsilcimizin sahaya sponsorsuz çıkması ağır eleştirilere neden olurken, sorumluların hesap vermesi istendi

Atiker Konyaspor, tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı ve ilk maçına Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile Avrupa macerasına başladı. Yeşil-beyazlılar, gücü oranında sahada futbol oynamaya çalıştı. Avrupa kupalarının gediklisi Shakhtar, maçın genelinde oyunun hakimi olan taraf olurken, sahadan da galibiyetle ayrıldı. Maç boyunca takımlarını destekleyen taraftarların gözünden ise önemli bir ayrıntı kaçmadı.

AVRUPA’DA YALNIZ

Geçen sezon elde edilen başarıyla tüm şehir, sevinir ve övünürken, Avrupa arenasında maça çıkan takım ise yalnız kaldı. UEFA’daki ilk karşılaşmasına çıkan Atiker Konyaspor, forma reklamsız maça çıkarken, taraftarlar yaşanan durumu ağır dille eleştirdi. Başarıya herkesin sahip çıktığını belirten taraftarlar, takımın desteklenmesi konusunda ise kimsenin elini taşın altına koymadığına dikkat çekti. Konya ve Konyaspor adına yaşananların yakışmadığını söylediler.

NEDEN YOK?

Konya adının spor anlamında Avrupa’da ilk kez anıldığı bir ortamda takımın sponsorsuz kalması ağır dille eleştirilirken, eylül ayının ortasına gelinmesine rağmen neden anlaşma yapılmadığı merak konusu oldu. Hem Türkiye’yi hem de Konya’yı temsil eden takımın sahaya sponsorsuz çıkmasının affedilmez bir hata olduğunu dile getiren taraftarlar, bu konuda sorumluluğun kime ait olduğunu sorgulamaya başladı. Yönetimsel anlamda takımın başarısına uygun adımlar atılmadığına dikkat çeken taraftarlar, sorumluların hesap vermesi gerektiğini belirttiler.

LOGO AYIBI

Öte yandan maçta başka bir hata daha yaşandı. Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi için giyilecek formalara ligin logosu ters basılmış halde karşılaşmaya çıktı. Maç esnasında fark edilen durum sosyal medyada eleştiri konusu olurken, formaları hazırlayan ve kontrol eden isimlerin sorumluluğu üstlenmesi gerekliliğine dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.