BU SEFER OLSUN!

BU SEFER OLSUN!
Ligin ikinci yarısına kâbus gibi bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, bugün deplasmanda karşılaşacağı Nazilli Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, kötü gidişe dur demek için sahaya çıkacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 21. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Anadolu Selçukspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan yeşil-beyazlılar, bugünkü maçla kötü gidişatını durdurmayı amaçlıyor. İkinci yarıda 3 maçı geride bırakan yavru kartallar henüz puanla tanışamadı. Şanssızlıklar ve eksikliklerle boğuşan temsilcimiz bugün yeni bir başlangıca imza atıp galibiyet elde etmek istiyor. Nazilli Belediyespor ile Anadolu Selçukspor arasında Nazilli İlçe Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

YENİDEN BAŞLAYALIM

Bu sezon hedefini play-off olarak belirleyen ve ligin ilk yarısında eksikliklerine rağmen iyi bir yerde tamamlayan Anadolu Selçukspor, ikinci yarıya kâbus gibi başlangıç yaptı. Sırasıyla Kahramanmaraşspor, Amed Sportif ve Erzurumspor müsabakalarından mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, henüz istediği çıkışı yakalayamadı. Sakatlıkların yanı sıra cezalı oyuncularıyla da bir hayli sıkıntı çeken Anadolu Selçukspor, bu kötü gidişe bugün dur demek istiyor. Deplasmandaki zorlu karşılaşmadan en az 1 puanla ayrılmayı hedefleyen temsilcimiz, ilk puanını da almak istiyor.

DÜDÜK UZUNER’DE

Spor Toto 2. Lig’de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli olurken, Nazilli Belediyespor ile Anadolu Selçukspor karşılaşmasını Gürel Uzuner yönetecek. Gürel Uzuner’in yardımcılıklarını Aydın Karsavuran ve Anıl Usta, maçın 4. hakemliğini ise Bilal Emektar yapacaklar. Bu sezon hakemlerden yana büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlılar, bugünkü maçta bir hata yaşamak istemiyor. (Seda Erciş)
 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.