BURUK REKOR 1-1

BURUK REKOR 1-1
Torku Konyaspor, takipçisi Başakşehir önünde galibiyeti son dakikada yediği golle kaybetti. Yeşil-beyazlılar, maçın başında Volkan ile öne geçerken 89. dakikada Cikalleshi’nin golüne engel olamadı.

Torku Konyaspor aldığı 1 puanla rakibiyle arasındaki puan farkını korurken, buruk da olsa 47 puanla lig tarihinin en yüksek puanına da ulaştı.

Torku Konyaspor 3.’lük için en yakın rakibi Başakşehir’ ağırladı. Maç öncesi Konyaspor taraftarları yaşanan terör olayları nedeniyle tribünleri Türk bayraklarıyla gelincik tarlasına çevirirken, yaşamlarını yitirenlerin acılarını paylaşan pankartlar açtı. Torku Konyaspor son haftalarda olduğu gibi Başakşehir maçına da etkili başladı. Rakibine önde basarak, etkili olan Torku Konyaspor, 6. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Volkan Fındıklı ile golü buldu. Golden sonra da bir süre önde oynayan Torku Konyaspor daha sonra topu rakibine bıraktı. Konuk takım da Mehmet Batdal’ın indirdiği toplarla Torku Konyaspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Golden sonra da zaman zaman etkili pozisyonlar üreten Torku Konyaspor, farkı açacak golü bulamadı.

1 DAKİKA DAYANAMADILAR

Beklenenin aksine ikinci yarıda da oyuna etkili giren taraf Torku Konyaspor oldu. Topu ileriye taşırken etkili olan Torku Konyaspor, son toplarda istediği yüzdeyi tutturamayınca yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. Maçın ilerleyen dakikalarında çift forvete dönen Başakşehir de Mehmet Batdal’ın indirdiği toplarla etkili oldu. Son dakikalarda birkaç etkili pozisyon bulmasına rağmen kendi kalesine çok yaslanan Torku Konyaspor, 89. dakikada Cikalleshi’nin golüne engel olamadı ve maç 1-1’e geldi. Skoru koruyamayan Torku Konyaspor rakibiyle arasındaki farkın açılmasını sağlayamasa da tarihinin en yüksek puanına ulaştı. Yeşil-beyazlılar aldığı 1 puanla 47 puana çıkarken, 3.’lükteki yerini de korudu.

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi

Hakemler: Serkan Çınar, Süleyman Özay, Bahtiyar Birinci

Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Traore (Dk. 63 Rangelov), Meha (Dk. 80 Mbamba), Bajic (Dk. 84 Selim Ay)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Bekir İrtegün, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun (Dk. 62 Cikhalleshi) , Emre Belözoğlu (Dk. 21 Rotman-Dk. 84 Semih Şentürk), Mahmut Tekdemir, Visca, Mossoro, Cenk Şahin, Mehmet Batdal

Goller: Dk. 6 Volkan Fındıklı (Torku Konyaspor), Dk. 89 Cikhalleshi (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 29 Rotman, Dk. 61 Mehmet Batdal (Medipol Başakşehir), Dk. 78 Rangelov (Torku Konyaspor)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.