Büyük maçlarda iyi sonuç alıyoruz

Büyük maçlarda iyi sonuç alıyoruz
Anadolu Selçukspor’un genç golcüsü Mücahit Can Akçay, bu hafta oynanacak Altay maçını kazanabileceklerini söyledi. Lider Gümüşhanespor ve zirve yarışındaki Şanlıurfaspor’u mağlup ettiklerini hatırlatan Akçay, büyük maçlarda iyi sonuçlar aldıklarını söyled

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un 19 yaşındaki golcüsü Mücahit Can Akçay, bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Altay maçını kazanabilecek güçte olduklarını söyledi. Lider Gümüşhanespor ve zirve yarışındaki Şanlıurfaspor’u mağlup ettiklerini hatırlatan Akçay, 2. sırada olan Altay karşısında da kazanabilecek güçte olduklarını ifade etti.

‘TECRÜBE SORUNUNU AŞTIKÇA BAŞARI DA GELİYOR’

Çok genç bir ekip olmaları nedeniyle zaman zaman tecrübe eksikliğinden dolayı puan kaybettiklerini ifade eden Anadolu Selçuksporlu Mücahit Can Akçay, “Mücadele ettiğimiz ligde herkes herkesi yenebilir. Çok çekişmeli maçların olduğu, dolu tribünlerin olduğu bir ligdeyiz. Bizim sezon başından beri tek eksiğimiz tecrübe. Genç bir takımız. İlerleyen haftalarda da tecrübe sorununu aştıkça başarılar gelmeye başladı. Daha da gelecektir” dedi.

‘BİTMEYEN BİR ENERJİMİZ VAR’

Bu hafta sonu ligde 2. sırada bulunan Altay ile karşılaşacaklarını hatırlatan Akçay, “Daha önce lider Gümüşhanespor’u ve şampiyonluk için oynayan Şanlıurfaspor’u mağlup ettik. Biz, bu ligde herkesi yenebileceğimizin sinyallerini verdik. Altay çok iyi bir takım. Ama bizim de genç olmamızdan dolayı bitmek bilmeyen bir enerjimiz var. Özellikle büyük maçlarda iyi sonuçlar alıyoruz. Altay maçına da kazanmak için gideceğiz” diye konuştu.

ATTIĞI GOLLERLE GÖZ DOLDURUYOR

Anadolu Selçukspor’un bu sezon başında Konyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna attığı 19 yaşındaki golcü oyuncu Mücahit Can Akçay, şu ana kadar forma giydiği 21 maçta 10 gol atmayı başardı. Genç golcü, her geçen gün yükselen performansıyla göz dolduruyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.