‘Büyüklerimizden Masallar’da ödül töreni yapıldı

‘Büyüklerimizden Masallar’da ödül töreni yapıldı
 Editör
Konya İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığınca “Büyüklerden Masallar” yarışmasının değerlendirmesi yapılarak ödül töreni düzenlendi.

Konya İl Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kur'an kurslarında ve camilere eğitim almakta olan kursiyerleri üretmeye ve değerler üzerinde düşünmeye teşvik etmek, yıllardır ağızdan ağıza, kuşaktan kuşağa aktarılan fakat günümüzde unutulmaya yüz tutmuş masal kültürünü canlandırmak ve bu yolla değerler aktarımını sağlamak amacıyla düzenlenen “Büyüklerden Masallar” yarışmasının değerlendirmesi yapılarak ödül töreni düzenlendi.

buyukler-1.jpg

BİRİNCİYE 3 BİN TL

"İyilik ile Gönüllere Dokun" temalı masal yarışmasına 40 yaş üstü, 2018 yılından itibaren Kur'an kursları ve camilerimizde herhangi bir programda kaydı bulunan vatandaşlar katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda birinci İbrahim Şaşma, ikinci Nazmiye Toparlak, üçüncü Nilüfer Korucu ve dördüncü Havva Eren olarak belirlendi. İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde İl Müftü Yardımcıları Kuddusi Uysal ve Hüseyin Avni Böge, birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye 1.000 TL ve dördüncüye 500TL olarak katılımcılara hediyeleri takdim edildi.

buyukler-2.jpg

buyukler-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.