Çadırlar Kurup Nöbete Devam Ettiler

Çadırlar Kurup Nöbete Devam Ettiler
Seydişehir’de Milli İrade nöbeti her geçen gün artan katılımla devam ediyor...

Süleyman Sayan’ın Haberi

Seydişehir’de Milli İrade nöbeti her geçen gün artan katılımla devam ediyor. Her gün Farklı bir etkinlik ile bekleyişi renklendiren Seydişehirliler, Milli irade nöbetinin 9. Gecesinde Seydişehir Belediyesinin önüne çadırlar kurup, önlerine serdikleri hasırlarda hem hasbihal ettiler hem de nöbeti devam ettirdiler. Başta Wossey Seydişehir klubü ve Ak Parti gençlik kollarında bulunan gençlerin başlattığı etkinliğe kısa sürede ilgi arttı.

WosseySeydişehir Klubü Başkanı Batuhan Aydın; ''Birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde siyasi ayrım gözetmeksizin bir ve beraber olabilmeyi başarmak çok güzel bir duygu, Meydanlara olan ilgiyi nasıl artıra biliriz diye bizde Mevlüt bey ile görüşerek beraber böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. İlgi alakalarından dolayı burada bulunan herkese teşekkür ederim. Sonuna kadar meydanlardayız.''Dedi. 

1-110.jpg

 Seydişehir Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Ali Öz Ak gençlerin yanı başına çadır kurarak etkinliğe destek verdi. Ak Parti Kadın kolları Başkanı Fatma Görür ve İlçe Yönetiminde sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Ayşe Yavuz bayanları temsilen çadır kurup önünde sabahlayanlar arasındaydı.Tanıdım ve Medyadan sorumlu başkan yardımcısı Kenan Akbaş ise gençlerin yanında sabahlayıp destek verenler arasına girdi.

3-076.jpg

Kısa bir konuşma yapan Ak Parti  gençlik kolları başkanı Mevlüt Polat; ‘’Baş komutanımız Cumhur başkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sokaklara çıkın mesajı gelir gelmez ellerimize bayraklarımızı aldık meydanlara indik. Seydişehir Ak parti gençlik kolları olarak her gün bir etkinlik yaparak birlik beraberliği artırmak istiyoruz. Bugünde çadır kurup önünde hasbihal edip nöbetimize devam ediyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir’de de Milli irade nöbetini Baş komutanımız artık yeter evlerinize dönün diyene kadar sürdüreceğiz,İlgi alaka ve desteğinden dolayı Wossey Seydişehir klubüne ve Başkan Batuhan Aydın'a Ayrıca teşekkür ederim  .’’ Dedi 

 

31-001.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde belediyenin önüne kurulan yaklaşık on kadar çadırı, Orman ve  Su İşleri bakan yardımcısı Harun  Tüfekci Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe başkanı Mustafa Konurer tek tek ziyaret edip bir süre sohbet etti. Havanın aydınlanmasından sonra Seydişehirliler çadırlarını söküp işyerlerinin veya evlerinin yolunu tuttular. (Süleyman Sayan)

4-053.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum