Can kaybı 13 bine yükseldi

Can kaybı 13 bine yükseldi
Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşların sayısı 5 bin 500'ü çocuk olmak üzere 13 bine yükseldiğini duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını vatandaşların sayısının 5 bin 500'ü çocuk olduğunu ve 13 bine yükseldiğini duyurdu.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları 7 Ekim'den bu yana devam ederken, saldırılarda hayatı son bulan Filistinlilerin sayısı her geçen gün çoğalıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatı son bulan vatandaşların sayısının 5 bin 500'ü çocuk, 3 bin 500'ü kadın olmak üzere 13 bine kadar çıktığını duyurarak, yaralıların sayısının ise 30 bine kadar çıktığı aktarıldı. Bakanlık ayrıca, İsrail'in El Zeytun Mahallesi'ne şafak vakti düzenlediği saldırıda aynı aileden 41 kişinin öldüğünü duyurdu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.