Casper TÜRSİAD üyelerini fabrikasında ağırladı

Casper TÜRSİAD üyelerini fabrikasında ağırladı
 Editör
Tüm Üretken Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜRSİAD), İstanbul Ümraniye'de bulunan Casper Plaza'da yer alan teknoloji devi Casper'ı ziyaret etti

Tüm Üretken Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜRSİAD), İstanbul Ümraniye'de bulunan Casper Plaza'da yer alan teknoloji devi Casper'ı ziyaret etti. Fabrika gezisi ve ikili iş görüşmelerinin yapıldığı bu ziyarette, Casper yetkilileri, özellikle Konya iş dünyasının Anadolu sermayesi ve iş gücü açısından önemli bir noktada olduğunu ve kendileri tarafından yakından takip edildiğini ifade ettiler.

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve işletilen Casper, çoğu yüksek teknoloji ürününde yerli üretim yaparak stratejik bir rol üstleniyor.

e54dd2ea-731d-4bff-a7dd-e424b95d6d92.jpg

Casper'ın İç Anadolu bölgesi yetkili servisi Başak Bilgisayar'ın sahibi Hurşit Başak, "Global markamız Casper ile Konya sanayicisi ve iş dünyasını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz; ilişkilerimiz güçlü bir şekilde devam edecek" şeklinde konuştu.

TÜRSİAD Genel Başkanı Mustafa Turhan, Casper'ın sahibi Yalçın Yıldız'a dernek adına hediyelerini takdim etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.