Çelik Motorlu Araçlar iftardan sonra da Konyalılara hizmette

Çelik Motorlu Araçlar iftardan sonra da Konyalılara hizmette
 Editör
Renault ve Dacia Satış Müdürü Bülent Tutar, Çelik Motorlu Araçlar'ın iftardan sonra da hizmette olduğunu belirterek Renault ve Dacia marka araçları görmek için Konyalıları showroom’a davet etti.


Geçmişten aldığı 41 yıllık tecrübe ve güven anlayışı ile müşterilerine; bakım onarım, filo kiralama, hasar servisi, sigorta, satış ve satış sonrası servis hizmeti veren Çelik Motorlu Araçlar, Ramazan ayında da müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına iftardan sonra hizmetine devam ediyor. Renault ve Dacia Satış Müdürü Bülent Tutar, iftardan sonra Konyalıları Renault ve Dacia marka araçları görmek için showroom’a davet etti. Tutar, ramazan ayının huzur ve bereket getirmesini dileyerek, “Bu özel ayın bizi birbirimize daha da yakınlaştıracağına inanıyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-03-22-at-14-10-30.jpeg

img-8357-1.jpg

İFTARDAN SONRA TATLI VE ÇAY İÇMEYE BEKLİYORUZ

Müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalıştıklarını belirten Tutar, "Konya’da hizmete başladığımız ilk günden bu yana bütün hizmetlerimizi kusursuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle yerine getirmeye devam ediyoruz. Çelik Motorlu Araçlar ailesi olarak Renault ve Dacia ve Satış ve Servis hizmetlerinde, müşterilerine avantajlı alternatif çözümler sunan, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan, tecrübesini ve geleneğini, kurumsallık ile yoğurabilmiş, profesyonel yönetimi ve eğitimli personeli ile hedeflerine koşan bir şirketiz. Çelik Motorlu Araçlar olarak başarımızda, çalışanlarımızın izlediği iş ahlakı ve müşterilerimizin takdirinin motive edici gücü yer almakta. Ramazan ayında da müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına İftardan sonra hizmet vermeye devam ediyoruz. Bayimize gelen müşterilerimize tatlı ve içecek ikramlarımız mevcuttur. Tüm araç tutkunlarını iftardan sonra tatlı ve çay içmeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-03-22-at-14-05-53.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.