Çelikkayalar’dan 3 yeni mağaza daha

Çelikkayalar’dan 3 yeni mağaza daha
 Editör
Çelikkayalar 3 yeni mağaza daha açıyor.

Konya perakende sektöründe 1991 yılında başlayan hizmet yolculuğuna emin ve koşar adımlarla devam eden Çelikkayalar 3 yeni mağaza daha açıyor.

Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu şehrin markası” sloganıyla vatandaşlarımızın gönlünde güvenli alışverişin adresi olarak yer edinen Çelikkayalar Marketler Zincirine Mübarek Ramazan ayı öncesinde yeni halkalar ekliyoruz. Konya’nın tüm bölgelerinde konforlu mağaza konseptleri, zengin ürün çeşitliliği, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizden vazgeçmeyen ve Çelikkayalar markasını sahiplenerek bugünlere taşıyan çok değerli müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 2 şubemiz de Selçuklu bölgesinde yer almaktadır. Şeker Mahallesindeki Özlem şubemiz 500 metrekarelik alanda vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Kılıçarslan Mahallesinde kurulan Şeker Park şubemiz ise 600 metrekare alana sahiptir. Ramazan ayı girmeden yine Selçuklu bölgesinde kurulu bulunan 900 metrekarelik alanda Şafak şubemizi hizmete açacağız. Yeni şubelerimizde toplam 100 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz''.

34 MAĞAZA

Konya’da 1750 çalışanıyla büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Kaya, '' Çelikkayalar, böylelikle 34 mağaza sayısına ulaşmıştır. Bunun yanında 5 Akaryakıt İstasyonu ve 2 Dinlenme Tesisimiz ile de büyümemizi sürdürmekteyiz. 2024 yılı hedeflerimiz arasında yılı tamamlanmadan 2 büyük depo projemizi de hayata geçireceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu şehre yatırım yapmak ve bu şehrin insanına hizmet vermek en temel hedefimiz ve kıvancımızdır. Bundan sonraki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Konya’da toplam 42 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızla ve müşterilerimizle büyümemizi sürdüreceğiz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize, dostlarımıza, mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yeni yatırımlarımızın şehrimize, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza ve şirketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.