CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse:
"Bu dönem biz kadın kolları olarak daha çok alanlarda, evlerde, halkın yanında olmaya özen göstereceğiz. Çalışmalarımız bu yönde gidecek"

ESKİŞEHİR (AA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Bu dönem biz kadın kolları olarak daha çok alanlarda, evlerde, halkın yanında olmaya özen göstereceğiz. Çalışmalarımız bu yönde gidecek." dedi.

Köse, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, yarın Eskişehir'de 81 ilden gelen kadın kolları il başkanları ile bir araya geleceklerini belirterek, Eskişehir'in kendileri için özel bir kent olduğunu ifade etti.

Köse, "Yarından başlamak üzere 3 günlük bir çalışmamız var. 81 ilin kadın kolları başkanlarıyla önümüzdeki süreçte neler yapabileceğimizi konuşacağız. İlk gün basına açık bir toplantı yapacağız. İllerden gelen kadın kolları başkanlarımızın kendi yörelerine ait nasıl bir çalışma sistemi istediklerinin bilgisini alacağız. Ona göre çalışmalarımızı yönlendireceğiz. Bu dönem biz kadın kolları olarak daha çok alanlarda, evlerde, halkın yanında olmaya özen göstereceğiz. Çalışmalarımız bu yönde gidecek." diye konuştu.

Ülkenin karanlık bir dönemden geçtiğini savunan Köse, şunları söyledi:

"Biz bu karanlık dönemi aydınlığa çıkaracak partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğuna inanarak var gücümüzle durmadan, dinlenmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz kadınlar vicdanımızla ve duygusal yapımızla hareket ederiz. Vicdanımızın bize gösterdiği yolla çalışmalarımıza odaklanıp her zaman halkımızın ve kadınlarımızın yanında olmaya özer göstereceğiz."

Toplantıya, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP İl Başkanı Sinan Özkar ile çok sayıda partili katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.