CHP kongresinde gerginliğe dayanmayan milletvekili bayıldı

"Burcu dışarı" sloganları arasına gerginliğe dayanamayarak bayılan Milletvekili Burcu Köksal'a sağlık görevlileri müdahale etti.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri hezimeti sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu taraftarları ile Ekrem İmamoğlu taraftarları arasında "değişim" tartışmalarının yaşandığı Cumhuriyet Hak Partisi'nde (CHP), artan gerginlik kongrelere de yansıyor.

CHP kongresinde gerginliğe dayanmayan milletvekili bayıldı

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal'a sağlık görevlileri müdahale etti.

CHP kongresinde gerginliğe dayanmayan milletvekili bayıldı

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe kongresinde gergin anlar yaşandı. CHP Afyonkarahisar eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ve ekibi, Milletvekili Burcu Köksal ile tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonucunda Köksal baygınlık geçirdi. Sağlık görevlileri Köksal'a müdahale ederken, çıkan gerginliğin kavgaya dönüşmesini ise araya giren partililer önledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.