CHP Sözcüsü Öztrak'tan Ümit Özdağ'a "3 bakanlık+MİT Başkanlığı" yalanlaması!

CHP Sözcüsü Öztrak'tan Ümit Özdağ'a "3 bakanlık+MİT Başkanlığı" yalanlaması!
CHP Faik Öztrak, seçim öncesi işbirliği yaptıkları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığı vadedildiği yönündeki sözleri yalanladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, seçim öncesi Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için işbirliği yaptıkları Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığı vadedildiği yönündeki sözleri yalanladı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Öztrak, "Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığı'yla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla gizli protokol yaptıklarını iddia etti. Değerlendirmeniz nedir?" sorusuna Öztrak, "Zafer Partisi ile partimiz arasında kamuoyuna açıklanan bir protokol imzalanmıştı. Ayrıca iki genel başkan arasında yapılan bir protokol daha vardı. Her iki protokolde de üç bakanlık ve MİT Müsteşarlığına dair bir düzenleme, bir madde yer almamaktadır." yanıtını verdi.

Öztrak'ın bu açıklamaları sonrası Ümit Özdağ'ın kendisini yalanlayan CHP'ye nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.