CHP'de "Burcu Köksal" krizi derinleşiyor: Bay Kemal de dahil oldu!

CHP'de "Burcu Köksal" krizi derinleşiyor: Bay Kemal de dahil oldu!
CHP'de Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal'ın DEM'i hedef almasının ardından başlayan kriz derinleşiyor.

CHP'de Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal'ın seçildiği takdirde belediyenin kapılarını DEM'e kapatacağını söylemesinin ardından başlayan kriz büyüyor.

ÖZGÜR ÖZEL: DİLİ SÜRÇTÜ / BURCU KÖKSAL: DİLİM SÜRÇMEDİ

CHP-DEM İttifakı'nı geren bu sözler üzerine paniğe kapılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Dil sürçmesi yaşandı. Afyon Belediyesi de Uşak Belediyesi'nin kapıları da herkese açık" dese de Burcu Köksal, "Dilim sürçmedi" diyerek sözlerinin arkasında durdu.

"Uzlaşı" ortağı DEM'den de Burcu Köksal'ı hedef alan çok sayıda açıklama yapıldı.

FATİH PORTAKAL'DAN "KILIÇDAROĞLU SÖYLETTİ" İMASI

Tartışmaya dahil olan CHP yandaşı gazeteci Fatih Portakal'dan "Burcu Köksal Talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldı" iması geldi.

Portakal, "Ben bunun bir talimatla yapıldığını düşünüyorum. Açık açık net ismini de söyleyeyim Kılıçdaroğlu'nun yakınındaki isimlerden biri. Talimatı kanıtlayamam ama Kılıçdaroğlu'ndan geldiğini bile düşünüyorum. Bak bu kadar da net konuşuyorum. Çünkü Kılıçdaroğlu; onun için önemli olan İmamoğlu'nun kaybetmesi. Kılıçdaroğlu 1 Nisan'dan sonrasının hesaplarını yapıyor" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'DAN PORTAKAL'A SERT CEVAP: "ALÇAK, ŞAHSİYETSİZ!"

Kemal Kılıçdaroğlu Fatih Portakal'a sert tepki göstererek, "Burcu Köksal'ın DEM Parti ile ilgili sözleri söylemesi için benim talimat verdiğimi, yakınımdaki isimlerden biri vasıtasıyla bunu yaptığımı söylüyor. Bakın açıkça çağrı yapıyorum: Bu yakınımda olduğu ya da böyle bir cümle kurulmasını söylenen isim kimse açıklanması gerekir. Böyle bir cümlenin sarf edilmesini söyleyen kişi alçak ve şahsiyetsiz bir kişidir. Fatih Portakal bunu açıklamak zorundadır. Açıklamıyorsa yalan haber ürettiğini ben söyleyeceğim. Ne yazık ki aleyhime kasıtlı yalan bir haber yapılıyor. Birilerinin çıkarı için yalan haberi doğru haber olarak vermek benim bildiğim gazetecilik ilkelerine de ahlaka da aykırıdır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.