CHP’de DEM Parti krizi!

CHP’de DEM Parti krizi!
CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, "DEM içeri giremeyecek" dedi. Genel Başkan Özgür Özel', "Afyon'da bir sürçülisan oldu" diyerek düzeltmeye çalıştı

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, seçim koordinasyon merkezi açılışınada, "Seçildiğimde, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AK Parti'nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar" dedi.

ÖZEL DÜZELTMEYE ÇALIŞTI

Özel, partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışına katılmak üzere Afyonkarahisar’a geldi. Açılış öncesi seçim otobüsü üzerinden partililere seslenen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal yaptığı konuşmada, “Seçildiğimde, Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AK Parti’nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardında pazarlık yaparlar” dedi. Özel, kentteki programın ardından Uşak’ta gerçekleştirilen mitinge geçti. Burada konuşan Özel, Köksal’ın sözlerine atıfta bulunarak, “Afyon’da bir sürçü lisan oldu. Başkanım siz düzeltir misiniz. Afyon Belediyesi’nin de Uşak Belediyesi’nin de kapıları, tüm siyasi partilere aralıksız olarak açıktır’’ diyerek, krizin fitilini ateşledi.

SÖZLERİNİN ARKASINDA DURDU

Karşılıklı söylemlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Köksal ise " Afyonkarahisar'ı DEM'lilerle ve HÜDAPAR'lılarla yönetmeyeceğim. Net" şeklinde bir açıklama yaparak, sözlerinin arkasında durduğunu gösterdi.

Yaşananlar Cumhurbaikanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Özgür Özel'i kimsenin taktığı yok" sözlerini akıllara getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.