CHP'den, DEVA Partisine ziyaret

CHP'den, DEVA Partisine ziyaret
CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Seyit Karaca, "CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve yönetim kurulu üyeleri başarılı bir yönetim sergiliyorlar. Başarıların devamını diliyorum. İktidarı yaptığı yanlıştan döndüren ve doğru istikamete götüren muhalefet partileridir. Bizlerde bu anlamda doğru yolda ülkemizin geleceğine yönelik bir çalışma içindeyiz. Partimizin de içinde yer aldığı 6'lı Masadan çıkacak Cumhurbaşkanı adayının kazanacağı umudundayız. 6'lı Masada ülkemizin geleceğine ve sorunlarının çözümüne dair çıkan önerilerinin kamuoyuyla paylaşılması ülkemize çok büyük bir yarar sağlayacaktır. İktidar 6'lı masayı itibarsızlaştırmaya çalışsa da başarılı olamayacaktır. Çünkü Milletimiz artık inanmıyor. Seçimde sandık güvenliğini sağlayıp, birlikte çalışarak başarılı olacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman 6'lı Masa'nın ülkenin sorunlarının çözümüne yönelik önerilerin halk tarafından dikkate alındığını belirterek, "Çıkaracağımız 13. Cumhurbaşkanı adayımız kazanacaktır. Öncelikle sandık güvenliğini sağlayarak, halkımızın da desteğiyle iktidar olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.