CHP'li Sezgin Tanrıkulu alçak iftirayı Meclis gündemine taşıyacakmış

CHP'li Sezgin Tanrıkulu alçak iftirayı Meclis gündemine taşıyacakmış
"TSK kimyasal silah kullandı" propagandasına destek vererek şaşırtmayan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, konuyu Meclis gündemine taşıyacağını söyledi.

Terör örgütümüm siyasi uzantısı HDP ile her fırsatta terör seviciliği yapan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kimyasal silah kullanmakla suçladı.

Geçmişte PKK'ya destek yürüyüşlerinde ve teröristlerin cenazelerinde boy gösteren, teröristin kemikleri için "ahh ahh" çeken, SİHA'ların PKK'ya yönelik operasyonlarından rahatsız olan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bu propagandaya destek verdi

Tanrıkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Meclis'e soru önergesi vereceğini söyledi.

resized-a31d6-1353a3091073540.jpg

MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIYACAĞIM

Tanrıkulu şu ifadeleri kullandı:

"Kimyasal silah kullanıldığı iddialarına ilişkin görüntüleri izledim. Kimyasal silah insanlığa karşı bir suçtur. Yarın itibariyle iddialara dayanak olan görüntülerin doğruluğu üzerine soru önergemi Meclis gündemine sunacağım. Bu iddialar karşısında açıklama yapılmamış olması ilginç."

tanrikulu-pkk.jpg

6'LI MASANIN DİĞER ORTAKLARI SESSİZ!

Öte yandan 6'lı Masa'nın CHP dışındaki diğer ortaklarının Türkiye ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan alçak iftira karşısında şu ana kadar sessiz kalması dikkatlerden kaçmıyor.

MÜCAHİT BİRİNCİ: DOKUNULMAZLIĞININ KALDIRILMASI ŞART

Sezgin Tanrıkulu'na sosyal medyadan tepki yağarken AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Sezgin Tanrıkulu denen adamın milletvekilliği dokunulmazlığının kaldırılması şart..." paylaşımı yaptı.

ALPAY ÖZALAN: HA HDP HA CHP HA İYİ PARTİ

AK Parti İzmir Milletvekili ve Meclis İdari Amiri Alpay Özalan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Alçak terör örgütü PKK, kahraman ordumuza "Kimyasal" iftirası attı. Meral Akşener'in kahvaltı arkadaşı Selahattin Demirtaş ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu iftirayı tekrarlıyor. PKK neden seçimi muhalefet kazansın istiyor anlamayan kaldı mı? Ha HDP ha CHP ha İyi Parti!" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.