CHP'li Tanju Özcan: "DEM partililerle aynı kaldırımda bile yürümem"

CHP'li Tanju Özcan: "DEM partililerle aynı kaldırımda bile yürümem"
CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "DEM partililerle aynı kaldırımda bile yürümem" çıkışı geldi.

CHP'de Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayı Burcu Köksal'ın seçildiği takdirde belediyenin kapılarını DEM'e kapatacağını söylemesinin ardından başlayan kriz büyüyerek devam ederken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'dan, "DEM partililerle aynı kaldırımda bile yürümem" çıkışı geldi.

Sözcü TV'de konuşan Özcan, "Ben DEM Parti ile işbirliği yapılmaması görüşündeyim. Bolu'da böyle bir şey söz konusu olamaz. CHP'de farklı düşünceler olabilir ama ben DEM Partililerle aynı kaldırımda bile yürümemeyi tercih ederim . Ben partinin yaptığı işbirliğinden memnun kalmam ama takdiri de parti meclisine bırakırım. Partiye geri dönüşümden itibaren DEM Partililer bana saldırıyor. Benim ırkçı olduğumu söylüyorlar ama ben kapsayıcı Türk milliyetçisiyim. Bundan sonra DEM Partilileri muhatap dahi almıyorum." ifadelerini kullandı.

Burcu Köksal'ı partiden ihraç etmekle tehdit eden Ekrem İmamoğlu ve CHP yönetiminin Tanju Özcan bu sözlerine nasıl tepki vereceği merak konusu oldu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.