Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu "Haydi Bil Bakalım"da ilçe birincisi oldu

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu "Haydi Bil Bakalım"da ilçe birincisi oldu
Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu ve Sağlık Ortaokulu'nun finalde yarıştığı "Haydi Bil Bakalım" isimli bilgi yarışmasının kazananı Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu oldu.

"Haydi Bil Bakalım" isimli bilgi yarışmasında Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu ilçe birincisi oldu.

cihanbeyli-haydi-bil-3.jpg

Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sarıtaş, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Medeniyet Okulu projesi kapsamında gerçekleştirilen Haydi Bil Bakalım isimli bilgi yarışmasına Cihanbeyli'de bulunan 24 ortaokulun katıldığını söyledi.

cihanbeyli-haydi-bil-2.jpg

Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu ve Sağlık Ortaokulu'nun finalde yarıştığını ve Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu'nun ilçe birincisi olduğunu belirten Sarıtaş, "Cihanbeyli İmam Hatip Ortaokulu il genelinde bütün ilçeler ile yarışarak ilçemizi temsil edecek. Okulumuza başarılar dileriz. Emeği geçen öğrencilerimiz başta olmak üzere yarışmaya katılan tüm okullarımıza, öğrencilerimizi hazırlayan ve jüride görev yapan öğretmenlerimize, öğrencilerimizin ailelerine ve okul idarecilerimize teşekkür ederiz." dedi.

cihanbeyli-haydi-bil-1.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.