Çıkış arıyor

Çıkış arıyor
Anadolu Selçukspor, mücadele ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 7. hafta karşılaşmasında Türk futbolunun köklü kulüplerinden Altay’ı konuk edecek

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 7. hafta karşılaşmasında İzmir temsilcisi Altay’ı konuk edecek. Topladığı 8 puanla 10. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında galip gelerek 6 puan farkla lider olan Gümüşhanespor’un yakasını bırakmak istemiyor. Yarın Konya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak.

DÜDÜK, ESKİ SÜPER LİG HAKEMİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Anadolu Selçukspor ile Altay arasında oynanacak karşılaşmada bir dönem Süper Lig’de düdük çalan Ankara bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun’u atadı. Coşkun’un yardımcıları ise Cem Özbay ve Mahmut Gülle olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Veli Ersin Bıçak oldu.

TRANSFER POLİTİKASI İŞE YARIYOR

Bu sezonki transfer politikasında genç ve yetenekli olan gurbetçi oyunculara ağırlık veren Anadolu Selçukspor, bunun meyvesini de toplamaya başladı. Yeşil-beyazlılar zaman zaman oyuncuların tecrübe eksikliklerinden dolayı puan kaybederken, genel anlamda ortaya koyduğu futbol ile beğenileri de topladı.

ÜST GRUPTAN KOPMAK İSTEMİYOR

Aynı zamanda Konyaspor’un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, bu sezon play-off potasında yer edinmek istiyor. Bu doğrultuda yeşil-beyazlılara, yarın oynanacak Altay karşılaşmasında büyük görev düşüyor. Temsilcimiz rakibi karşısında galip gelmesi halinde, lider ve üst grupta yer alan takımlar arasına girebilecek.

GALİBİYETE KENETLENDİLER

Anadolu Selçukspor, yarın oynanacak Altay karşılaşması için sadece galibiyete kenetlendi. Hafta başından bu yana sıkı bir çalışma evresinden geçen yeşil-beyazlılar, İzmir temsilcisi karşısında mutlak galip gelmenin hesaplarını yaptı. (Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.