Çıkış arıyor

Çıkış arıyor
Ortaya koyduğu güzel futbolunu skora yansıtmakta zorlanan Anadolu Selçukspor, ligin 11. haftasında bugün Kırklarelispor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında galip gelerek çıkışa geçmek istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 11. haftasında Kırklarelispor’un konuğu olacak. Son dönemlerde ortaya koyduğu güzel futbolunu skora yansıtmakta zorlanan yeşil-beyazlılar, bugün oynanacak karşılaşmada renktaş rakibini mağlup ederek tabiri caiz ise şeytanın bacağını kırmak istiyor. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK BAKIR’DAN 

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Merkez Hakem Kurulu, Kırklarelispor ile Anadolu Selçukspor arasında oynanacak 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmasında Samsun bölgesi hakemlerinden Yakup Bakır’ın düdük çalacağını açıkladı. Bakır’ın yardımcıları ise Nurettin Dinçer Demir ve Kerem Yükünç olarak belirlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Fevzi Erdem Akbaş oldu.

TEK EKSİK ALİ YAŞAR

Bugün Kırklarelispor deplasmanına çıkacak Anadolu Selçukspor, kritik maçta 1 oyuncusundan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlılarda herhangi bir sakat oyuncu bulunmazken, kart cezalısı olan stoper Ali Yaşar bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

KAZANMAK İSTİYOR

Bu sezon 2 galibiyeti bulunan ve son maçını 7 hafta önce kazanan Anadolu Selçukspor, yarın oynanacak Kırklarelispor maçı için özel olarak çalıştı. Güzel futbolunu skora yansıtmakta ciddi anlamda sorun yaşayan yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup ederek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.