Cinayet davasında 3 kardeşe "ağırlaştırılmış müebbet" istemi

Cinayet davasında 3 kardeşe "ağırlaştırılmış müebbet" istemi
Antalya'da bir kişinin bıçakla öldürülmesi olayına karıştıkları iddia edilen 3 kardeş hakkında, ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'da, Erol Yılmaz'ın bıçakla öldürülmesi olayına karıştıkları iddiasıyla 3 kardeş hakkında, ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Cumhuriyet Savcısı Murat Kaya tarafından hazırlanan iddianamede, internet sitesi aracılığıyla satışa sunulan otomobilin, ilanda fiyat bilgisine yer verilmemesi üzerine tartışma çıktığı belirtildi.

Erol Yılmaz ile sosyal paylaşım sitesindeki satılık otomobil ilanıyla ilgili aradığı Kemal P. arasında fiyatın yazılmaması konusunda tartışma yaşandığı ifade edilen iddianamede, Yılmaz'ın, Kemal P'ye "Sanki kolanın sırrını açıklıyorsun" diyerek tepki gösterdiği kaydedildi.

İkilinin telefonda küfürleştiği, daha sonra olayın uzaması üzerine tarafların birbirlerine adres verdiği belirtilen iddianamede, Mithatpaşa Caddesi'nde Yılmaz'ın, Kemal P. ve 2 kardeşinin yanı sıra bir arkadaşları tarafından dövülüp 4 yerinden bıçaklandığı ifade edildi.

İddianamade, sanıklar Yusuf Can P, İbrahim Halil P. ve Kemal P. kardeşler hakkında "kasten adam öldürmek, hakaret ve mala zarar vermek" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.