Çok iyi bir deneyim oldu

Çok iyi bir deneyim oldu
Gençlerbirliği ile oynanan özel maçta forma giyen Konyaspor U21 takımı oyuncularından Emre Sofuoğlu, A takımdaki abilerinin maçta sürekli yardımcı olduğunu ifade ederek, bu karşılaşmanın kendisi için iyi bir deneyim olduğunu söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in Gençlerbirliği ile oynanan özel maçta forma şansı verdiği U21 takımı oyuncularından Emre Sofuoğlu, iyi bir deneyim yaşadığını söyledi. 19 yaşındaki futbolcu, “Gençlerbirliği maçına davet edildiğimizde çok sevindim. Maç sabahında Zafer Tesisleri’nden Kayacık’a gidene kadar heyecandan yerimde duramadım. Adeta yol bitmek bilmedi” dedi.

‘ABİLERİMİZ BİZE YARDIMCI OLDU’

A takımdaki oyuncuların kendilerine çok yardımcı olduklarını ifade eden Sofuoğlu, “Kayacık Tesisleri’ne girdiğimizde bizi çok iyi karşıladılar. A takımdaki abilerimiz gün içinde bize çok ilgi gösterdi. Soyunma odasında da Mehmet Hoca (Özdilek) bizi görmek istediğini ve forma vereceğini söyledi. Takımdaki abilerimiz de bize heyecan yapmamamız gerektiğini, sadece oyunumuzu oynamamız gerektiğini söylediler” diye konuştu.

‘O ATMOSFERİ UNUTAMIYORUM’

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Emre Sofuoğlu, “O an biraz heyecan yapmıştım. Ama bunu çabuk yendim. Çünkü abilerim bana çok yardımcı oldu. Ben de kendi oyunumu ortaya koymaya çalıştım. İlk kez Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda maça çıktım ve taraftarlar da vardı. O atmosferi unutamıyorum. O gün gerçekten inanılmaz bir deneyim yaşadım” ifadelerini kullandı.

‘ÇALIŞINCA OLUYORMUŞ’

Altyapıdaki arkadaşlarına örnek olduklarını ifade eden Sofuoğlu, “Önümüzde çok uzun bir zaman var. Bu süreçte bizlerin çok çok çalışması gerekiyor. Ama şu an için şunu söyleyebilirim ki ben ve arkadaşlarım altyapıdaki arkadaşlarıma örnek olduk” diye konuştu.

A TAKIMLA ÇIKACAK

Konyaspor U21 takımı oyuncularından Emre Sofuoğlu’nun, gelecek günlerde Konyaspor A takımı ile antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. Sofuoğlu, kaleci Enes Akgün ve Veli Türkmen’den sonra A takımla antrenmanlara çıkacak 3. oyuncu olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.