Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'den Türkiye getirilen hastaları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'den Türkiye getirilen hastaları ziyaret etti
Tedavi için Ankara'ya getirilen Gazzeli hastaları hastanede ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletti

Türkiye, Gazze'de durumu ağır hastalar ve yaralılar için önemli bir adım attı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Gazze halkı için yürütülen yoğun diplomasi trafiği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bu çerçevede Mısırlı ve İsrailli mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmeler ile sağlık yardımları, hastalar ve yaralıların durumuna yönelik Mısır'daki temasları sonuç verdi.

27 HASTA GETİRİLDİ
Bu sayede, ilk kez Gazze'deki bazı hastalar, Mısır üzerinden çıkarılarak bir başka ülkede tedavi imkanına kavuştu. Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'nin İsrail tarafından bombalanması sonucu kullanılamaz hale gelmesinden dolayı Türkiye ile Mısır koordinasyonda 27 Gazzeli kanser hastası tedavi için Ankara'ya getirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tedavi için Ankara'ya getirilen Gazzeli hastaları hastanede ziyaret etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ercan da tedavileri devam eden hastaları ziyaret eden Erdoğan'a eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastalara "geçmiş olsun" dileklerini iletti ve bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.