Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın mazbatasını aldı devir teslim yapıldı

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın mazbatasını aldı devir teslim yapıldı
 Editör
Çumra Belediye Başkanı seçilen Mehmet Aydın mazbatasını aldı. Başkan Aydın, devir teslim töreniyle görevi önceki dönem Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’dan devraldı.

Çumra Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Aydın, görevine başladı.

Çumra Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Mehmet Aydın, görevi devraldığı Recep Candan’a bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Devir teslim törenine Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Köseoğlu, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Aygül ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri, belediyedeki birim amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

435126839-122101713572265904-9101550587463592645-n-001.jpg

“ÇUMRALI HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Törenin açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Aygül; “Mehmet Başkanımızla kısa bir süre içerisinde azimle çalışıp Çumralı hemşehrilerimizin takdiri ile hep birlikte zafere ulaştık. Teşkilat olarak Mehmet Başkanımıza hizmet için çıktığı bu yolda yardım ve desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Bu kutlu görev Mehmet Başkanımıza , memleketimize ve Çumralı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“KARINCA MİSALİ GAYRET ETTİK”

Önceki dönem Çumra Belediye Başkanı Recep Candan törende yaptığı konuşmasında; “Görev yaptığımız dönem boyunca belediye personelimizle beraber ilçemize layıkıyla hizmet ettik. Belediyemizin halkımıza daha çok hizmet edebilmesi için karınca misali gayret ettik. Görevler gelip geçici, asıl olan hizmettir. Göreve gelen Sayın Başkanımızı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Bana ne zaman gerek duyarsa her zaman kendisinin yanındayım. Bizlerden yarım kalan işleri tamamlayacağına ve büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Başkanımız Mehmet Aydın ve ekibine hayırlı olsun diyorum” dedi.

dji-0132-1280x720-001.jpg

“ÇUMRA’MIZI BÖLGEDE PARLAYAN BİR YILDIZ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Konuşmasında seçimin kazananının Çumra olduğunu belirten Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın; “ Görev yaptığı dönemde Çumra için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Recep Candan’ı kutluyorum. Bizlerde onun yaptığı hizmetleri kaldığı yerden en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu dönemde kimseyi ayrıştırmadan tüm sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve tüm hemşehrilerimizle istişare içerisinde olacağız. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren dualarıyla destek olan tüm Çumralı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayarak, Çumra’mızı bölgede parlayan bir yıldız haline getireceğiz. Rabbim Çumralı hemşehrilerimize en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin.” dedi.

KONYA’DA GÜZEL BİR SONUÇ ELDE ETTİK”

31 Mart yerel seçimlerinde Konya’da Yeniden Refah Partisi olarak güzel bir sonuç elde ettiklerini belirten Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Köseoğlu; “Çumra’mızda bu seçim sürecinde güzel bir heyecan yaşandı. Cenab-ı hak güzel bir seçim süreci sonunda Mehmet Aydın kardeşimizi Çumra Belediye Başkanlığına layık gören tüm Çumralı hemşehrilerimizden razı olsun. Elhemdülillah Konya’daki oyumuzu beş kat arttırdık. Bu Yeninden Refah Partimizin önümüzdeki süreçte en güzel yerlere geleceğine bir göstergesidir. Çumra’da görevi devralan Mehmet Aydın Başkanımızın hemşehrilerimizinde desteği ile ilçemize en güzel hizmetleri yapacağına yürekten inanıyor kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.